تاثیر هوشمند سازی در پروژه های بازسازی شده را در این مقاله به صورت کامل صحبت میکنیم که چرا اصلا در هنگام بازسازی منزل خودمون را هوشمند کنیم و مزایا و معایب این کار چیه ؟
امروزه با پیشرفت در ساخت و ساز و به روز شدن خیلی از تجهیزات ساختمان مانند: درب های جدید و ایمن تر،سیستم اعلام سرقت ،سیستم اطفاء حریق ، ایفون های هوشمند و… برق ساختمان نیز پیشرفت چشمگیری کرده است به این صورت که از سیستم سنتی به سیستم هوشمند تغییر شکل داده است که این تغییر، امکانات بسیار زیادی همراه با امنیت بالایی را برای ما فراهم کرده است و همچنین خیلی از کارها را برای ما سهل و آسان تر کرده وعلاوه بر امکانات ، امنیت و آسان تر شدن کارها از لحاظ اقتصادی نیز برای ما سودمندتر شده است.
در هوشمندسازی منازل ، مراکز تجاری ، ادارات و یا بیمارستانها ما به جای کلید های مکانیکی و قدیمی از کلیدهای مدرن و جدیدتری تحت عنوان کلید های هوشمند استفاده میکنیم در این مدل جدید به جای پل های مکانیکی از سیستم لمسی (تاچ) استفاده شده است که این مدل کلیدها علاوه بر امکاناتی که در اختیار ما میگذارند دارای زیبایی خاصی هستند.
کلیدهای هوشمند از یک پل تا چهارپل طراحی شده اند و این مسئله در زمینه زیبایی و اقتصادی به ما خیلی کمک بزرگی میکند به این صورت که دیگر نیاز نیست از تعداد زیادی کلید استفاده کنیم که هم لحاظ اقتصادی هزینه بالایی دارد و هم با قرار گرفتن تعداد زیاد کلید بر روی دیوار زیبایی ساختمان از بین میرود.
کلید لمسی در خانه های بازسازی شده
در سیستم هوشمند علاوه بر کلیدهای روشنایی، سیستم سرمایش گرمایش، صوت و حتی پرده های برقی نیز قابل کنترل هستند. به این صورت که هم میتوان توسط خود کلید که تاچ می باشد آنها را کنترل کرد و هم امکان کنترل کل سیستم را توسط یک ریموت کنترل به ما میدهند.
یکی دیگر از تجهیزات هوشمند که امکانات یک خانه هوشمند را برای ما دو چندان میکند، تاچ پنل است. ما با وجود تاچ پنل می توانیم توسط اپلیکیشنی که روی تلفن همراه نصب میشود کل سیستم یک خانه هوشمند را از بیرون منزل و یا هر کجا که باشیم کنترل کنیم.
علاوه بر آن میتوانیم سناریوی از فرمانهایی که دوست داریم در یک زمان مشخص انجام شود را با سلیقه و نوع نیاز خود به تاچ پنل اعمال کنیم تا بصورت اتوماتیک و در زمان مورد نظر با دقت و امنیت زیاد اجرا کند به طور مثال می توانیم سناریو خروج را برای شما شرح دهیم :
ما یک سناریو تحت عنوان سناریوی خروج تعریف میکنیم که وقتی این سناریو را فعال کنیم تاچ پنل به صورت اتوماتیک روشنایی های اتاق ها، آشپزخانه و….را خاموش کند سیستم سرمایش و گرمایش را خاموش یا روی دورکم قرار دهد تا زمانی که به خانه باز می گردیم(که میتوان زمان بازگشتمان را به تاچ پنل اعلام کنیم تا به صورت اتوماتیک عمل کند یا می توانید توسط اپلیکیشنی که روی موبایل خود داریم در حین بازگشت فرمان مورد نظر را به تاچ پنل ارسال کنیم)تا اجرا شود.
دلیل هوشمند سازی ساختمان های بازسازی شده
این مطالب همه قسمت کوچکی از مزیت ها و خصوصیات یک خانه هوشمند بود که برای شما شرح دادیم. این سیستم هم از لحاظ فنی وهم اقتصادی دارای ویژگیهای بسیار بالایی می باشد به این صورت :
بعضی از پروژهها به دلیل قدیمی شدن نوع معماری، از بین رفتن ایمنی لازم و یا برای به فروش رسیدند و …. مورد بازسازی قرار میگیرد. در حین بازسازی خیلی از عوامل تغییر اساسی می کند یا حتی کامل عوض میشوند ماننده: طرح نما ،کاشی، سرامیک ،کابینت ها و .. اما سوالی که برای خیلی از افراد پیش می اید این است که آیا میتوان یک پروژه که بازسازی میشود را هوشمند کرد؟ و یا هوشمند شدن یک پروژه بازسازی شده چه بازتابی دارد؟
در برند خانه هوشمند هایکا یک مزیت بزرگ و بسیار کارآمد وجود دارد، این است که ما میتوانیم حتی در پروژه هایی که بازسازی می شوند و با همان طرح سیم کشی سنتی و حتی در همان قوطی برق های قدیمی سیستم هوشمند را اجرا کنیم و تمامی امکاناتی یک هوشمند برای ما فراهم میکند را داشته باشیم.
این ویژگی خانه هوشمند هایکا به ما کمک میکند که در هر شرایطی بتوانیم از سیستم هوشمند استفاده کنیم و ساختمان خود را ارتقاء دهیم و یا در بحث فروش موفقتر باشیم و ساختمان ما دارای یک آپشن و ویژگی باشد که کمتر در ساختمان های بازسازی شده وجود دارد در نتیجه فروش سریع تر و سود بیشتری نیز به دنبال دارد در واقع میتوان گفت هوشمندسازی در پروژه های بازسازی شده اهمیت زیادی در روندفروش آنها دارد و سود خوبی نیز برای فروشندگان به همراه دارد. برای خریداران نیز امکان این را فراهم میکند که یک خانه هوشمند با تمامی امکانات خانه های هوشمند نوساز و امروزی را داشته باشند.
در زیر پروژه ی هوشمند سازی خانه در هنگام بازسازی ساختمان را میبینید که توسط گروه خانه هوشمند هایکا اجرا شده است.
View this post on Instagram
نکته:
از ویژگی های شرکت خانه هوشمند هایکا در هوشمند سازی پروژه های بازسازی شده و یا نو ساز می توان به موارد زیر اشاره کرد:
– اجرا کردن سیستم هوشمند با همان سیم کشی سنتی (حجم سیم کشی بیشتر نمیشود و تغییری نمی کند )
– قرار گرفتن کلید های لمسی هوشمند در قوطی برق های قدیمی توسط چنگک ودر قوطی های جدید توسط پیچ نگهدارنده (قوطی های بست و بلک)
– داشتن همه امکاناتی که باید یک سیستم هوشمند داشته باشد.
– کنترل تمامی روشنایی ها، سیستم صوتی، سیستم سرمایش گرمایش، پرده برقی، دزدگیر و….
توی این مقاله سعی کردیم در مورد تاثیر هوشمند سازی در پروژه های بازسازی صحبت کنیم هر سوالی داشتید لطفا در قسمت نظرات بپرسید.و اگه در مورد تاثیر هوشمند سازی در فروش اپارتمان اطلاعات بیشتری میخواید کلیک کنید.