سیستم های روشنایی هوشمند پارمیس عبارت است از مجموعه کلید های لمسی که جایگزین کلیدهای سنتی شده و سیستم کنترل روشنایی با ریموت از طریق ریموت کنترل های 4 و24 کانال و همچنین نرم افزار موبایل و تاچ پنل قابل کنترل می باشد.
این کلید های لمسی یه کلیه نور و چراغ های منزل متصل می باشد و نورهای اصلی ، دکوراتیو و تزیینی را در دسته های گوناگون تحت کنترل دارد که همگی جزو سیستم bms هوشمند سازی محسوب میشود.
سیستم های روشنایی :

سیستم روشنایی هوشمند
در واقع به کل چراغ ها و لامپ های منزل و تجهیزاتی که این چراغ ها را روشن وخاموش می کنند سیستم روشنایی می گویند . چراغ ها برای عملکرد ( روشن شدن ) نیاز به اتصال سیم نول و فاز به دو سر خود دارند.
در سیستم برق کشی سیم نول به صورت مستقیم و دائم به چراغ متصل است و با قطع و وصل سیم فاز می توان چراغ را روشن و یا خاموش نمود. در سیستم قوطی گزاری و سیم کشی نیز به همین نحو کلیه سیم های چراغ های یک مجموعه مثلا : اتاق خواب وارد قوطی کلید اتاق خواب شده و فاز و نول اصلی اتاق نیز وارد قوطی می شود.
سیم نول اصلی و چراغ ها به هم متصل شده و سیم فاز به ترمینال فاز کلید وسیم های فاز چراغ هابه ترمینال های خروجی کلید متصل می شوند . با لمس کلید اتصال میان سیم فاز و سیم برگشتی انجام وچراغ روشن می شود . البته برای چراغ های دیمر ( کم وزیاد کردن نور ) در واقع میان این اتصال یک مقاومت تغییر وجود دارد که ولتاژ دو سر لامپ را کم وزیاد و نور را کم و زیاد می کند.
سیستم های روشنایی هوشمند:

سیستم های روشنایی هوشمند
حال سیستم روشنایی را تجسم کنید که می تواند از راه دور کنترل شود ، متناسب با نور محیط چراغ ها را روشن یا خاموش کند ، بسته به سناریوی مورد نظر شما نورهای ملایم ، زیاد و یا رقص نور ایجاد می کند و هنگام شام به صورت خودکار چراغ میز غذاخوری را روشن و نورهای مزاحم دیگر را خاموش می کند تا در آرامش کامل به سر میز شام بروید.
انواع چراغ های روشنایی:
به طور کلی چراغ های روشنایی به سه دسته از نوع عملکرد تقسیم می شوند :
1-چراغ های تنگستن ( رشته ای ) 2-چراغ های کم مصرف ( FPL ) 3-چراغ های فوق کم مصرف ( LED )
1-چراغ های تنگستن یا رشته ای:
همان چراغ های قدیمی می باشد که به طور عوام به چراغ 100 وات هم معروف بودند ، نور زرد رنگی ایجاد می کردند و مصرف برقشان نسبت به نور تولیدی بسیار بالا بود . این چراغ ها به دلیل مصرف بالای برق ، نور نامناسب و عمر کوتاه ، دیگر مورد استقبال قرار نمیگیرند و به طور کلی از ساختمان های امروزی حذف شده اند .
البته با همین تکنولوژی چراغ های معروف به چراغ های ادیسونی تولید و وارد بازار شده است که با توجه به ظاهر خاص و عجیب مورد استقبال قرار گرفته اند البته از این چراغ ها به عنوان نورهای تزیینی و دکوراتیو استفاده می شود .
2-چراغ های کم مصرف:
چراغ های مهتابی یا کم مصرف به دلیل مصرف کمتر نسبت به چراغ های رشته ای مورد استقبال قرار گرفت و در ساختمان ها نورهای اصلی را تامین می کرد تا زمانی که چراغ های LED وارد بازار شد .
3-چراغ های فوق کم مصرف LED :
با ورود چراغ های LED در اشکال مختلف به بازار بازی با نورها نیز شکل گرفت از این چراغ های جادویی در تامین نورهای اصلی با نورهای دکوراتیو ، نور مخفی و … استفاده می شود و زیبایی خانه ها وطراحی ها را دو چندان نمود.
مزایای سیستم های روشنایی هوشمند:

مزایای سیستم های روشنایی هوشمند
شما با استفاده و بکارگیری سیستم روشنایی هوشمند علاوه بر راحتی و آسایش در کنترل تکی و گروهی چراغ ها زمانی که بیرون از منزل هستید و متوجه می شوید چراغ ها روشن مانده می توانید چراغ های اضافی را خاموش و از اتلاف انرژی صرفه جویی کنید . کنترل چراغ ها در زمان سناریوهای مختلف نیز از قابلیت های سیستم های هوشمند روشنایی می باشد .
در مقاله های آتی آموزش سیستم روشنایی هوشمند را به طور کامل خدمتتون شرح میدهیم.همچنین برای اطلاع از قیمت سیستم هوشمند ساختمان و مشاوره ی هوشمند سازی رایگان محصولات هوشمند با شماره ی 09132311813 تماس بگیرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.